Fynslund Boldklub | Fynslundvej 104 | 6064 Jordrup | CVR.: 33 84 85 60

Fodbold

Siden er sidst opdateret den 28. maj 2020

Kære fodboldspiller/forældre

Fynslund Boldklub besluttede i april at de fodboldhold som ikke nåede at starte pga. coronakrisen skulle slippe for at betale kontingent. Kontingent går hovedsagelig til udgifter til DBU turnering, dommere og træneren – og selvom DBU meldte ud at rent juridisk kunne klubberne godt opkræve, mente vi ikke det var det rigtige at gøre i vores klub.

Vi får ikke større tab end vi kan overkomme, for klubben har en sund og solid økonomi. Det skyldes ikke mindst den gode opbakning klubben har fået igennem mange år fra medlemmer, sponsorer og de mange frivillige.

Vi kan faktisk med lidt stolthed i stemmen sige, vi nok skal komme igennem denne krise med skindet på næsen. Også uden at måtte søge statens hjælpepakker!

Nu er fodboldtræningen startet for en del hold og vores dygtige trænere og hjælpere står parat med rengjorte bolde og spændende træning efter specielle regler, så alle trygt kan være med.

Er man i tvivl om ens hold er startet, kontakt da træneren for holdet - se listen nedenfor.

MC900440203[1]

Til efteråret forventes det at der atter skal spilles turneringer og stævner. Først da starter kontingentopkrævningen. Det bliver så for både efterår 2020 og forår 2021 og så vil kontingent følge fodboldåret fremover!

Så kære forældre og spillere: HUSK at støtte op, så vi også fremover kan tilbyde fodbold i Fynslund. Start nu, du sparer forårets fodboldkontingent og tag gerne kammeraterne med.

Vi glæder os til at se jer på banerne smiley

Holdoversigt efterår 2019

FODBOLD KONTINGENTER
Kontingent for udendørs fodbold er opdelt i 2 årlige rater for herresenior (S4&S6) og for talentspirer (U4). Der skal betales hhv. inden 1. april og 1. september. For alle øvrige udendørs fodboldhold betales samlet kontingent for både forår og efterår, helst inden årets første turneringskamp og senest den 1. juni!

Ved spørgsmål ang. betaling kontakt udvalget!

Link til DBU : Turneringer og resultater for FB

Link til DGI : Turneringer og resultater for FB

Kontakt Fodboldudvalget
| Indlæst: 21/09/20 - 02:17:39 | Din IP er: 34.205.93.2 | Valid XHTML 1.1 | Valid CSS | Login | Besøg: 212760 |